Kőfaragóknak

Korszerű gyártóüzem, bemutatópark, egyedi kedvezmények, rövid határidők

Tisztelt Kolléga!
 
Üdvözöljük cégünk honlapján.
 
Közel 10.000 m2-en elhelyezkedő telephelyünket 2007 májusában nyitottuk meg. Korszerű gépekkel felszerelt gyártóüzemünk 1000 m2-en helyezkedik el, közel 7000 m2-es aszfaltozott területen van lehetőség az alapanyagok, félkész termékek és késztermékek tárolására, 2000 m2-t foglal el az ügyféltér, az iroda, valamint a bemutatópark, ahol nagy mennyiségben komplett síremlékek, valamint fejkövek vannak kialakítvatva. A 2008-as évben a központi telephely bebeüzemelését követően kiemelt célként jelenik meg a vállalkozás életében az ISO-9001-es és az ISO-14001 minősítés megszerzése.
 
Cégünk elsősorban gránit, mészkő, márvány kereskedelmével, illetve síremlékek, burkolatok készítésével foglalkozik. Generálimportőrként nagy mennyiségben importáljuk az anyagokat, majd megmunkálást követően azokat alapanyagként, vagy félkész-, illetve késztermékként értékesítjük tovább. Sokrétű és nagy mennyiségű raktárkészletünknek köszönhetően képesek vagyunk viszonteladókat egyéni igényeiknek megfelelően, nagy mennyiségben, nagykereskedelmi áron első osztályú termékkel gyorsan, precízen kiszolgálni. A cég forgalmának és a vásárlói körének nagy részét a viszonteladók teszik ki. Reméljük hamarosan Önt is körükben üdvözölhetjük. A fő hangsúly a nagykereskedelmi értékesítésre és a saját kivitelezésre került az évek során.
 
Raktárkészletünkben gránitok, márványok, valamint mészkövek nagy mennyiségben megtalálhatók. Ezekből azonnal kiszolgáljuk a tisztelt megrendelőket.
De egyedi igényeknek megfelelően rövid határidővel bármely anyag beszerzését és feldolgozását vállaljuk kedvező áron.
 
Reméljük sikerült felkelteni érdeklődését! Szeretettel invitáljuk egy személyes látogatásra cégünk telephelyén, hogy saját szemével győződhessen meg az itt leírtakról. Személyes megkeresés esetén egyedi személyre szabott árakkal, gyors precíz kiszolgálással, barátságos, kultúrált környezettel, segítőkész, szakértő kollégákkal várjuk.
 
Gyártóüzemünk megközelíthetőség szempontjából kedvező helyen az M1-es autópálya mellett, az osztrák-szlovák-magyar határnál található. Mosonmagyaróvár külterületén közvetlenül az 1-es főút Győr irányába a Mosonmagyaróvár táblánál, az M1 autópálya mosonmagyaróvári leágazásától 1 km-re, de a 86-os főútról is egyszerűen megközelíthető.
 
Legyen a partnerünk! Keresse fel személyesen telephelyünket! Engedje, hogy megmutassuk milyen lehetőségeket rejt vállalkozásunk az Ön számára is, hiszen veszíteni nem veszít vele!
 
A fejlődés, a fejlesztés mindig kiemelt szerepet játszott a vállalkozás életében. Összetartással, odafigyeléssel, precizitással és kitartással valljuk, hogy képesek vagyunk a továbblépésre az egyre nehezedő piaci helyzetben is.