Bemutatkozás

Az RR Kereskedelmi Kft. 1997. július 1-én alakult, jelenleg családi vállalkozásként működő cég vezetését a kezdetek óta a többségi tulajdonosként Rózsás Gábor kőfaragó látja el, aki a cég megalakulása előtt is kőfaragóként magánvállalkozást vezetett. Testvére Rózsás Ádám társtulajdonosként a termelési munkálatokban és azok felügyeletében vállal tevékeny részt. Az évek során a cég fő tevékenységeinek köre folyamatosan bővült, jelenleg elsősorban gránit, mészkő, márvány kis- és nagykereskedelmével, illetve síremlékek, burkolatok készítésével foglalkozik. A már említett anyagokat nagy mennyiségben szállítja generálimportőrként, majd megmunkálást követően azokat alapanyagként, vagy végtermékként értékesíti tovább.

Az árukészlet minimum 250 millió forint értékű, mely országos szinten is kiemelkedő, és aminek eredményeként képes a vállalkozás bármilyen megrendelői igényt kielégíteni. A 2006-os évben egy nagy volumenű beruházás során megépült a központi megmunkáló-üzem, bemutatópark, valamint iroda és bemutatóterem, melynek beüzemelésére, megnyitására a 2007-es évben került sor. Ez a logisztikai központ az európai szabványoknak megfelelően, a legkorszerűbb technológiával felszerelten került kialakításra.
A 2006-2007-es években több új korszerű híd vágógép, valamint egy automata csiszológép beszerzésére került sor, ezzel jelentősen bővült a tárgyi eszközök köre. A cég forgalmának és a vásárlói körének nagy részét a viszonteladók teszik ki. Az elmúlt években a vállalkozás több nagy projekt kivitelezésében vett részt sikeresen. A fő hangsúly a nagykereskedelmi értékesítésre és a saját kivitelezésre került az évek során, a vállalkozás vágott anyagok, síremlékek, párkányok, lépcsők, pultok, kandallók és egyéb természetes kőzetből készült kiegészítők egyedi igényekhez igazodó kereskedelemi értékesítését végzi.
 
A 2007-2008-as évben a központi telephely beüzemelését követően a kiemelt célként jelenik meg az ISO-9001-es minősítés megszerzése.
 
A fejlődés, a fejlesztés mindig kiemelt szerepet játszott a vállalkozás életében. Összetartással, odafigyeléssel, precizitással és kitartással valljuk, hogy képesek vagyunk a tovább lépésre az egyre nehezedő piaci helyzetben is.
 
Reméljük felkeltettük érdeklődését!
 
Amennyiben további információra lenne szüksége, esetleg kérdése lenne, vagy személyesen is felkeresne bennünket, forduljon hozzánk bizalommal!