Műkő kerti díszek és bútorok

(virágtálak, szökőkutak, grillek, csobogók, kültéri szobrok, padok, asztalok, mosdók, csapok)

Cégünk törekszik rá, hogy minél szélesebb körben ki tudja szolgálni vevőit. Ezért megpróbálunk figyelmes, dinamikus és innovatív gyártók, kereskedők lenni, megragadva az új divatokat és megtalálni azon termékeket, melyek harmonikus és exkluzív design-t vihetnek mindennapi életünkbe.
Éppen ezért illesztettünk be a kínálatunkba olyan minőségi műkő kerti díszeket, melyek alkalmasak mindenki ízlésének és fantáziájának kielégítésére.
 
A termelés során a figyelmesen válogatott és feldolgozott cement és kő zúzalék olyan termékké alakul át, mely teljes egészében kézzel megmunkált és festett, ellenáll az időnek, a stílusok és a divatok változásának. Vevőinknek minőségi "kézműves" termékeket adunk, azzal a biztonsággal, hogy termékeink kiállják az idő próbáját.
 
Széles választékban, rövid szállítási határidővel sokrétű termékpalettából válogathatnak az érdeklődők. A virágtálak, szökőkutak, grillek, csobogók és kültéri szobrok mellett, olyan termékek is megtalálhatók nálunk, mint a padok, asztalok, mosdók, csapok, melyeket elérhető áron kínálunk mindenki számára.
 
Műkő termékek nagy és kiskereskedelmével egyaránt foglalkozunk, így viszonteladók jelentkezését is várjuk. Ezen termékek esetében kizárólagos forgalmazási jogot szereztünk Győr-Moson-Sopron megye területére.
 


Ajánlatkérés